Modele de sablare sticla

Procesul de sablare a sticlei constă în`mătuirea`mecanică a acesteia. Sablarea poate fi uniformă sau cu modèle. Este o metodă de a produire diferite Design-URI PE suprafaţa unui GEAM, fie că este vorba de gravarea în adâncime, de realizarea unor imagini discret sau crearea de modele cu efecte spectaculoase ce imită gheața sau obstruţionează vizibilitatea directă Într-un anumit spațiu. Sablarea este ca si cum am desena PE sticla, orice Design este posibil. Daca nu Vezi CEEA CE vrei, este pentru ca nu am facut-o pentru tine Inca. Latura Artistica este adusa de persoana experimentata ce Lucrezia cu cel Care sableaza. Modelele de sablare pot fi de inspirație geometrică, Cu Elemente DIN natură sau abstracte, folosind o varietate Mare de Culori. Ne asigurăm astfel că fiecare client fie va găsi la Noi un modèle agreat fie îl concepem Împreună. TEHNICA sablarii sticlei este veche de secole intregi si este o metoda de a imprima imagini pe sticla. Sablarea este o metoda ce permite sa se VariEze intre folosirea unui anumit nisip, profunzime si asprime diferite astfel INCAT confera produsului finit o textura speciala. Dacă nu știți încă ce design doriți să sablăm PE sticla dumneavoastră, aruncați o privire peste cele Naomi modele de sablare de mai jos, ați putea găsi unul Care să vă placă.

Herra Piatra Neamț ofera clientilor posibilitatea de sablare a oricarui Tip de sticla. Lucram cu designeri, arhitecti pentru a spori creearea de decoruri UNICE. Sticla sablata, DA intimitate in timp ce permite patrunderea luminii Naturale Adaugand un aspect personalizat si distinct spatiilor, Clara de 4 mm, nesecurizata, canturi neslefuite, fara déjeuné antipata, disponibil in orice dimensiune. Prin sablarea abrasive a sticlei se pot creea texturi ce imitations ASA zisul efect de “inghetare a sticlei”. Aerul amestecat cu un Material Abraziv este pulverizat cu Presiune si taie sticla la suprafa pentru a se obtine acest efect. Cu Cat fluxul de AER si materialul Abraziv sunt concentré intr-un singur Loc, cu atat sticla va fi taiata mai adanc. . Dacă nu aveți încă un design ales, aruncați o privire PE modelele de mai jos, pe care le-AM făcut pana acum și inspirați-vă de acolo.

Avem o Experiență de peste 10 Ani în sablarea sticlei și, în tot acest timp, AM expérimententat cu modele de sablare și cu aplicațiile sticlei sablate.